3 Şubat 2015 Salı

MADAMECOCO ROSE VÜCUT SPREYİ



            

   Herkese Merhabalar. Bugünkü blog yazımızın konuğu hepinizin de bildiği İngiliz esintilerini evlerimize taşıyan MadameCoco mağazasının gül kokulu vücut spreyi. Öncelikle sizlere MadameCoco mağazası ile ilgili biraz bilgi vermek istiyorum. Tıpkı EnglishHome gibi çok cici ürünleri olan bir mağaza. Ürünleri çoğunlukla %50 + %50 indirimlere giriyor. Her hafta farklı bir ev ürününde indirim yapıyorlar. Yatak çarşafından dekorasyon eşyalarına , masa örtüsünden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok şeyi bu mağazada bulabilirsiniz. Ben Konya'da yaşıyorum. MadameCoco mağazası bizim buraya yaklaşık 1 ay önce açıldı. Zaten açılır açılmaz indirimleriyle geldi ve birçok kişi MadameCoco ya hasretmiş gibi mağazanın çoğunu talan etti. Bu vücut spreyini Edremit Kipa'daki MadameCoco mağazasından aldım. Harika bir gül kokusu var. Ben o zaman kişisel bakım ürünlerinde
%50 indirim olduğu zamana denk gelmiştim. İndirimsiz fiyatı 20 tl idi. İndirimle 10 tl gibi bir fiyata aldım.

Ürünümüze bir bakalım :


Özellikleri ;
* Kalıcılığı beni oldukça şaşırttı. Çünkü vücut spreyleri parfüm kadar uzun süre tende ya da kıyafette kalmaz. Fakat bu ürün oldukça kalıcı. Sabah sıkıyorum , akşam eve geldiğimde bile hala kokusunu duyabiliyorum.

* 200 ml lik bir ürün.

* İçerisinde herhangi bir yağ bulundurmuyor. Böylece kıyafetlerinizde leke bırakmıyor.

* İçerisinde paraben gibi zararlı madde bulundurmuyor.

* 1 sene kullanım ömrü var.

* Plastik bir şişesi var. Kapağı da sağlam.

* Tenime sıktığımda herhangi bir kızarıklık , kaşıntı yapmadı.


Ben üründen çok memnun kaldım. Eğer sizde MadameCoco mağazalarına uğrarsanız bu ürünü bir koklamanızı tavsiye ederim. Özellikle gül , çiçek kokularına bayılanlar bence almalılar. Kullananlar varsa da alta yorum bırakırsanız çok memnun olurum. Düşünceleriniz benim için çok önemli :)

Sevgiyle kalın...

1 yorum: