20 Şubat 2015 Cuma

AVON TAKI SETİ



   Herkese Merhabalar. Bugün bloğumda Avon'un takı setinden sizlere bahsedeceğim. Takı setinin blogda ne işi var diyebilirsiniz belki. Ama hediye vermeyi düşünen kişiler olabilir. O kişilere yardımcı olmak için yazıyorum. Ben bu takı setini birkaç katalog önce 13 tl ye almıştım. Kullandım ve çok beğendim. Daha önce de Avonun farklı takılarını kullanmıştım. Şuana kadar kullandıklarımın içinde açıkçası en beğendiğim bu oldu diyebilirim. Ürün şık bir kutu içinde geliyor size.
                                    
                                  Kutusu bu şekilde :

Gördüğünüz gibi çok cici bir kutusu var. Avon her takısında bu şekilde beyaz bir kağıtla kutularının içini kapatıyor. Herhangi bir zarar gelmemesi için. Ayrıca içerisinden küçük bir kitapçık çıkıyor. Benden bu yönüyle tam puan alıyor.

 Takı setinin içeriğine gelecek olursak da bu şekilde :


Bu sette özellikle soldaki çiçekli takımı ve kelebekli küpeleri çok beğendim. Kararma yapar mı bilmiyorum ama yapsa da zaten çok pahalı bir ürün değil. Koton markasının takıları bile kararma yapıyor. Kesinlikle uyduruk durmuyorlar. Hem altın rengi hem de gümüş rengi bulunduğu için birçok kıyafetinizle takabilirsiniz.
Sevdiklerinize hediye almak isterseniz Avon'un takılarına bir bakmanızı öneririm.
Yorumlarınızı bekliyorum :)

Sevgilerr...

19 Şubat 2015 Perşembe

AVON MOROCCAN ARGAN YAĞI



     Herkese merhabalar. Bugünkü yazımız Avon 'un meşhur olan argan yağı. Neredeyse her ay katalogda indirime giriyor.
Fiyatı 6,5-10 tl arasında değişiyor. Kendisi benim 2. şişem olacak. Piyasada birçok argan yağı içerikli saç ürünü var. Eğer uygun fiyatlı ve sonuç alabileceğiniz bir ürün arıyorsanız kendisi tam sizlik olacaktır.

Ürünün paketine bakacak olursak eğer bu şekilde :

 
Avon'un her tip saç için farklı özelliklerde geliştirdiği ürünleri var. Bu serinin saç kremini ve şampuanını kullanmıştım. Şampuanı yağlı saçlarıma iyi gelmemişti , içerisindeki yağdan dolayı. Ama kuru saçlılar sevecektir diye düşünüyorum. Saç kreminden memnun kalmıştım. Saçlarımı güzel açıyordu. Yine bu ürünü de ilk alırken beklentiyle aldım ve beklentimi karşıladı. Ürünün yoğun bir yapıya sahip. Şişeyi salladığınızda sıvı bir yapısı olmadığını görüyorsunuz.
 
Ürünün içerisi de bu şekilde :
 
 
Özellikleri ;
 
*Yoğun bir yapısı var.
 
*Cam bir şişesi var ve kapağında pompası var. Cam şişesi olması daha sağlıklı çünkü bu tür yağlar cam şişede saklanmalı.
 
*Elinize 2 pompa sıktıktan sonra ovuşturarak yağı ısıtıyorsunuz. Daha sonra saç uçlarınıza uyguluyorsunuz.
 
*Saçlarda yağlı bir görüntü oluşturmuyor , hemen emiliyor.
 
*Çok fazla uygulanmadığı sürece saçlarda yağlandırma yapmıyor ki yağlı saçlıların en dert ettiği kısım burası.
 
*Hoş bir kokusu var ve kokusu saçta 1 gün boyunca kalıyor.
 
*Saçlar nemliyken uygulanması gerekiyor. Durulanmıyor.
 
*30 ml lik bir ürün. Ml si az olduğuna bakmayın. Yağ olduğu için uzun süre size gidiyor.
 
*Dediğim gibi fiyatı indirimlerde 6,5 tl ye falan geliyor. Avon ara ısra 3 al 2 öde gibi kampanyalarda yapıyor.
 
*Saçlarınıza nem ve parlaklık sağlıyor.
 
*Kuru , yıpranmış ve kırılgan saçları besliyor , saç uçlarındaki kırıkları onarıyor.
 
*İçerisinde paraben gibi zararlı maddeler barındırmıyor.
 
Kısacası ben bu üründen çok memnunum. Bittikçe alacağım ürünlerden biri kendisi. Sizler daha önce kullandınız mı? Yorumlarınızı aşağıda paylaşırsanız çok memnunun olurum :)
 
Sevgiler...
 
 
 

15 Şubat 2015 Pazar

KONYA #asliveselmakeuparty BLOGGER



 

Herkese Merhabalar :) Bugün benim için çok özel bir buluşmadan bahsetmek istiyorum sizlere. Sevgili Aslı Ve Selma , Konya'da güzel bir blogger etkinliği yaptılar. Mekan sponsorumuz Demgah cafe idi. Daha önce bu cafede kitap buluşmaları da yapmıştık. Sıcak bir ortamları var. Açıkçası ben oraya her gidişimde memnun kalıyorum.

Öncelikle sizlere blog buluşmamızdan birkaç fotoğraf göstereyim :

 
Masada bizleri bir sürü hediye paketi bekliyordu. Sponsorlarımız oldukça bonkör davranmışlar hediye konusunda :)
 
 
Sevgili Koray Akın'da burada Selma'ya makyaj yapıyor ve bizlere bazı tekniklerden bahsediyor :)
 
Gelelim sponsorlarımızın bizlere gönderdiği hediyelere topluca bir bakmaya :
 
 
Öncelikle her bir sponsora ayrı ayrı teşekkür ediyorum , bizleri blog buluşmamızda yalnız bırakmadıkları için :)
 
 
Pankartlarımız çok sevimli gözüküyor , sizce de öyle değil mi? :)
I love blog yazısı yazan bu cici kurabiyelerimiz ise instagramdan
 Renkli Günler Atolyesi 'nin sahibi Esma Hanımdan :)
 
 
Sevgili Bebak bizleri buluşmamızda yalnız bırakmadı. Bizlere Acı badem sütlü makyaj temizleme mendili ve el, vücut kremi hediye gönderdi. Makyaj temizleme mendilinden daha önce 1 paket bitirmiştim ve memnun kalmıştım. Makyajı güzelce çıkarıyor ve içerisindeki acı badem sütü sayesinde cildi tahriş etmiyor. El kreminin de tüpte olanını kullanmıştım. Ellerimi iyice nemlendirmişti. Özellikle minik boyları çantada taşımak için ideal :)
 
 
Sevgili Apolena Home ' bizleri yalnız bırakmadı ve her birimize bu cici makyaj çantalarından hediye etti. Bana sevimli kedicikli makyaj çantası denk geldi. Böylece makyaj çantası koleksiyonuma bir yenisini daha eklemiş oldum. İnternet sayfalarına bir bakmanızı öneririm. Arkadaşlarınıza hediye vermek için güzel bir seçenek :)
 

Sevgili Dallas Kuaför ' ün sahibi Burak bizlere 1 seanslık koltuk altı lazer epilasyonu hediye etti. Ve bugün yaptırdım. Daha ilk seansdan çok memnun kaldm. Öncelikle çok temiz bir yer. Yeni aldıkları lazer makinası sayesinde uygulanan bölgeye aynı zamanda soğuk hava üflüyor , böylece acınızı azaltıyor. Kendisine çok teşekkür ederim. Yüz yüze tanışma fırsatımız da oldu. Konya'da yaşayanlar ve lazer epilasyon yaptırmayı düşünenler bence buraya bir bakmalı :)
 
 

                       Sevgili Farmona markası da bizleri yalnız bırakmadı. Aslına bakarsanız kendilerini ilk defa blog buluşmasında tanıdım.  Bizlere soğuktan koruyucu el kremi ve lipbalm gönderdiler. Kullandıkça yorumlarımı blogda paylaşacağım :)

              
 
Sevgili Elif Parfümeri de bizleri yalnız bırakmadı. Birbirinden güzel hediyeler gönderdiler. Note ürünleriyle ilk defa tanışacağım için heyecanlıyım. Lionesse markası da RealTechnique nin expert face brush ına benzer bir fırça çıkarmış. Elimde ikisi de olduğu için belki bir karşılaştırma yazısı yazabilirim. GoldenRose ' dan renklerine bayıldığım 2 adet ligloss ve denememiz için tester lar göndermişler. Bayılarak kullandığım Artnet in karıştırma fırçasını da Elif Parfümeriden almıştım. Mac in 217 sine benziyor. Konya'da oturanlar veya şehir dışından gelecek olanlar mağazalarına bir bakmalılar :)
 
 
Sevgili HC Haircare de bizleri yalnız bırakmadı. O çok meşhur saç maskelerinden bizlere yolladılar. Denemek için oldukça sabırsızlandığım bir ürün. Kullandıkça kesinlikle yazısı gelecek. Benim gibi yağlı saçlardan muzdarip olanların da maske kullanabileceği bir ürün olmasını umuyorum :)
 
 
Blog buluşması kitapsız olmaz dediler ve Sevgili Altın Kitaplar bizlere romanlar gönderdi. Kitap okuma oranının çok düşük olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Bu oranı yükseltmek için lütfen hepimiz kitap okuyalım , ufkumuzu genişletelim. Kendime ve sizlere " Mucize Dolu Bir Yıl " diliyorum :)
 
 
Sevgili Kliksa bizlere kışın üşümeyelim diye çok sevimli sıcak su torbası göndermiş. Özellikle Regl zamanları baş tacımız olan sıcak su torbaları hepimize lazım :)
 
 
Sevgili Organique markası bizlere Creamy Whip vücut temizleyici göndermiş. Paketlemesinin şıklığı ve içerisindeki sanki kremaymış gibi duran ürüne bayıldığımı söylemeden geçemeyeceğim. Ne yazıkki organik içerikli ürün bulmak zor. Böyle markaların olması içimizi rahatlatıyor :)
 
 
Sevgili Pürnem markası bizlere yeşil çaylı göz kremi ve yüz kremi göndermiş. Benim gibi göz altları kuru olanlar sürekli yeni göz kremleri deneme peşindeler. Benim için de böyle bir ürünü deneme fırsatı bulmak iyi oldu. İki ürünü de kullandıktan sonra blogda yazısını yazacağım :)
 
 
Sevgili Pakmaya da bizleri yalnız bırakmadı ve koca bir paket dolusu ürün gönderdi her birimize. Kakaosundan sütlacına pudinginden kremşantisine kadar birçok ürün koymuşlar kutuya. Hepsini denemek için sabırsızlanıyorum. İnstagramımda bu ürünleri kullandıktan sonra fotoğraflarını paylaşacağım. Ayrıca benim gibi sütlaç sevmeyenlere bakalım sütlacı sevdirebilecekler mi? :)
 
 
Sevgili Ritüel De Beauté markası bizleri özel günlerimiz de yalnız bırakmamış ve bizlere ısıtıcı bantlardan göndermiş. Daha önce kullandığım bir marka olduğu ve işe yaradığı için tekrardan severek kullanacağım. Kardeşimin de sayemde sevdiği bir marka oldu. Dışarı çıktığmız da karnımızda sıcak su torbası ile gezemeyeceğimiz için bu tip pratik ürünler ağrılarımızın azalmasına yardımcı oluyor :)
 
 
Sevgili Raen markası da bizleri yalnız bırakmadı. Bizlere yüz kesesi ve doğal sabunlarından hediye etti. Daha paketi açar açmaz mis gibi bir karanfil kokusu yayıldı. Yine doğal içerikli bir marka. Daha önce hiç yüz kesesi kullanmamıştım. Biraz araştırma yaptım. Sıcak suda biraz yumuşaması için bekletiyorsunuz keseyi. Özellikle siyah noktaları temizleme konusunda olumlu sonuçlar alındığını okudum. Ürünleri zevkle kullanacağım :)
 
 
Sevgili VitaCremeB12 markası da bizleri buluşmamızda yalnız bırakmadı. Kendileri zaten önceden bildiğim bir marka olduğu için yeniden ürünleri geldiği için çok mutlu oldum. Bana denemem için tester ürünlerinden göndermişlerdi. Özellikle Lightining içerikli pembe kremine bayıldım. 3 gün düzenli olarak kullandım ve cildimin aydınlık bir görünüme kavuştuğunu fark ettim. Sitelerinden bu ürüne özellikle bakmanızı öneriyorum. Çünkü ilk defa bir kremden bu kadar çabuk etki aldım :)
 
Ve son olarak da :
 
 
Sevgili Senscience markası da bizleri yalnız bırakmadı. Bizlere denememiz için şampuan ve saç kremi gönderdi. İlk defa duyduğum bir marka oldu kendileri. Denemek için sabırsızlanıyorum çünkü oldukça merak ettim. Ürünler oldukça profesyonel gözüküyorlar. Yine kullandıktan sonra blogda yazıları olacak :)
 
Umarım yazıyı keyifle okumuşsunuzdur :) Sevgili arkadaşım Aslı'ya ve Selma'ya bu güzel blog buluşması için , emekleriniz için çok teşekkür ederim. Blog buluşmamıza sponsor olan markalarımıza çok teşekkür ederim.Ve mekan sponsorumuz olan Demgah Cafe'ye sonsuz teşekkürler ediyorum :)
 
Sevgiyle kalın....
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 

9 Şubat 2015 Pazartesi

BALMİ LİPBALM



                                 

  Herkese Merhabalar. Bugünkü blog yazımızın konuğu hepimizin severek kullandığı Balmi lipbalm yani dudak nemlendiricisi. Watsons'lara ilk geldiği zaman çoğu blogger Eos lipbalm ile benzerliğini yazmıştı. Gerçekten de Eos 'un küp formundaki haline benziyor.

Ürünümüze bir bakalım :


Çok cici bir paketi var. Kapağındaki kilit sistemi sayesinde çantanıza attığınızda kesinlikle açılmıyor. Aynı zamanda anahtarlığınıza da takabilirsiniz. Watsons mağazalarında bulabilirsiniz. Fiyatı 10-13 tl civarında. Nemlendirmesini ben seviyorum. Sabaha kadar o nemlilik hissini devam ettiriyor. Eğer dudaklarınız çok kuruyorsa , yaralar oluşuyorsa bu lipbalm size yeterli gelmeyecektir. Ama günlük nemlendirme için istiyorsanız tam size göre bir ürün. Benimkisi çilek kokulu olanı. Nanelisi , ahududulusu , çileklisi ve Hindistan cevizlisisi de bulunmakta.

Ürünün açık hali de bu şekilde :


Ucu koni şeklinde. Eos da ise ucu daha oval şekilde. Eos maalesef ülkemizde her yerde satılmıyor. Sadece bazı eczanelerde satışı yapılıyormuş. Orda da fiyatları 30-35 tl civarındaymış. Bence o ürüne o kadar para vereceğinize ilk olarak bu ürünü denemenizi öneririm :)

Dudağıma uygulanmış hali de bu şekilde:


Gördüğünüz gibi dudaklarınıza hoş bir ışıltı veriyor. Tek başına bu ürünü sürüp de dışarı çıkabilirsiniz. Sanki dudaklarınıza parlatıcı uygulamışsınız gibi duruyor :)

Genel olarak ben bu üründen memnun kaldım. Günlük lipbalm arayışında olanlara öneririm :)

Sevgiyle kalın....


5 Şubat 2015 Perşembe

HARD CANDY HİDE&GLOW CHEEK TİNT



   Herkese Merhabalar. Bugünkü blog yazımızın konuğu HardCandy markasının ikili krem allığı. Aslında tam olarak krem denilemez çünkü jel bir yapısı var. Türkiye'de maalesef satılmıyor. Ama instagram üzerinden bu markanın ürünlerini satan birçok sayfa var. Bende instagramda " @kozmetikvar " hesabının sahibi sevgili Funda Hanım sayesinde bu ürüne kavuştum. Onun bir çekilişini kazanmıştım. Kendisi müşterileriyle çok ilgili ve tanıdığım çoğu blogger ondan alışveriş yapıyor. Kesinlikle güvenilir bir sayfası var. Sahte ürünler satmıyor. Daha sonra kendim de sayfasından ürünler sipariş ettim. Havale ile ödeme yapılıyor. Sizde Türkiye'de olmayan markaların ürünlerine kavuşabilirsiniz. Aynı zamanda sokakta , barınakta kalmış kedi, köpeklere yardım ediyor. Şu sıralar başkalarından gelen ürünleri açık arttırma ile satıp , elde edilen gelirle can dostlarımızın bakım ve mama ihtiyaçlarını karşılıyor. Sizinde kullanmadığınız ürünleriniz varsa Funda Hanım ' a gönderebilirsiniz.

Ürünün özelliklerinden bahsetmeden önce paketinin nasıl göründüğüne bir bakalım :

 
Benimkisi 317 numara Hot Date rengi. Bir tane daha rengi var. Aynı zamanda bu ürünün aynısının bronzluk veren ve aydınlatan stik ürünü de var. @kozmetikvar adlı instagram hesabından 10-15 tl gibi bir fiyata ürüne sahip olabilirsiniz.
 
Ürünün elime uygulanmış hali:
 
 
Ürünün Özellikleri ;
* Hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka.
 
* Jel bir yapısı var. Bu yüzden sonradan pudralaşmıyor.
 
* Kolay dağıtılıyor.
 
* 8 gr lık bir ürün. Yani her bir renk 4 gr.
 
* 2 yıl kullanım ömrü var.
 
* Orta seviyede bir kalıcılığı var. Akşam eve geldiğinizde yanağınızda tam o rengi göremiyorsunuz.
 
* Resimden de anlaşıldığı üzere aşırı pigmentasyonlu bir ürün değil. Bu da doğal bir sonuç elde etmenizi sağlıyor.
 
Genel olarak ürünü beğendim. Yalnız aşırı kalıcılık bekleyenleri tatmin etmeyecektir. Günlük makyajlarda kullanılabilecek güzel bir allık olduğunu düşünüyorum. Sizlerden aranızda kullanan var mı? Memnun musunuz? Yorumlarınızı altta bırakırsanız çok mutlu olurum. Yorumlarınız benim için değerli :)
 
Sevgiyle kalın....
 
 
 
 

3 Şubat 2015 Salı

MADAMECOCO ROSE VÜCUT SPREYİ



            

   Herkese Merhabalar. Bugünkü blog yazımızın konuğu hepinizin de bildiği İngiliz esintilerini evlerimize taşıyan MadameCoco mağazasının gül kokulu vücut spreyi. Öncelikle sizlere MadameCoco mağazası ile ilgili biraz bilgi vermek istiyorum. Tıpkı EnglishHome gibi çok cici ürünleri olan bir mağaza. Ürünleri çoğunlukla %50 + %50 indirimlere giriyor. Her hafta farklı bir ev ürününde indirim yapıyorlar. Yatak çarşafından dekorasyon eşyalarına , masa örtüsünden kişisel bakım ürünlerine kadar birçok şeyi bu mağazada bulabilirsiniz. Ben Konya'da yaşıyorum. MadameCoco mağazası bizim buraya yaklaşık 1 ay önce açıldı. Zaten açılır açılmaz indirimleriyle geldi ve birçok kişi MadameCoco ya hasretmiş gibi mağazanın çoğunu talan etti. Bu vücut spreyini Edremit Kipa'daki MadameCoco mağazasından aldım. Harika bir gül kokusu var. Ben o zaman kişisel bakım ürünlerinde
%50 indirim olduğu zamana denk gelmiştim. İndirimsiz fiyatı 20 tl idi. İndirimle 10 tl gibi bir fiyata aldım.

Ürünümüze bir bakalım :


Özellikleri ;
* Kalıcılığı beni oldukça şaşırttı. Çünkü vücut spreyleri parfüm kadar uzun süre tende ya da kıyafette kalmaz. Fakat bu ürün oldukça kalıcı. Sabah sıkıyorum , akşam eve geldiğimde bile hala kokusunu duyabiliyorum.

* 200 ml lik bir ürün.

* İçerisinde herhangi bir yağ bulundurmuyor. Böylece kıyafetlerinizde leke bırakmıyor.

* İçerisinde paraben gibi zararlı madde bulundurmuyor.

* 1 sene kullanım ömrü var.

* Plastik bir şişesi var. Kapağı da sağlam.

* Tenime sıktığımda herhangi bir kızarıklık , kaşıntı yapmadı.


Ben üründen çok memnun kaldım. Eğer sizde MadameCoco mağazalarına uğrarsanız bu ürünü bir koklamanızı tavsiye ederim. Özellikle gül , çiçek kokularına bayılanlar bence almalılar. Kullananlar varsa da alta yorum bırakırsanız çok memnun olurum. Düşünceleriniz benim için çok önemli :)

Sevgiyle kalın...