23 Şubat 2016 Salı

BİODERMA SENSİBİO H2O - KOZMİUM.COM









    Herkese Merhabalar ;


 Uzunca bir aradan sonra bloğa tekrar geri döndüm. Vakit buldukça denediğim ürünleri sizlerle paylaşacağım.


 Bildiğiniz üzere birçok dermokozmetik ve cilt bakımı ürünleri satan internet siteleri var. Her siteden alışveriş yapamıyoruz. Tarihi geçmiş ürünleri satan sitelerde var maalesef.








  Kozmium.com 'da dermokozmetik ürünler satan yeni sitelerden biri. Sitelerinde ; La Roche Posay , Vichy , Physician's Formula , Bioderma , Nuxe , Uriage , Caudalie ve daha birçok eczane ürünü satıyorlar.
Hızlı kargoları sayesinde ürünleriniz çabucak ulaşıyor. Ürünlerde bozukluk , herhangi bir ürünün tarihinde geçme vs. yok. İşlerini ciddiye alan , son derece ilgili bir site. Kargo ücreti tüm Türkiye'ye 3,90 TL ve 100 TL üzeri alışverişlerinizde kargonuz bedavaya geliyor. Kredi kartıyla satın almak isteyenler de 3 aya kadar taksit yaptırabiliyor. Kart numarasını girmek istemeyenler de Paypal sayesinde girişlerini yaparak ürünlerini satın alabiliyor.


 Gelelim benim kozmium sayesinde denediğim Bioderma Sensibio H2O makyaj temizleme suyuna ;


  Türk ve yabancı birçok blogger/vlogger 'ın severek kullandığı Bioderma'nın Sensibio H2O makyaj temizleme suyunu bende oldukça merak etmiştim. Yahu bu kadar övecek ne var diyordum , taki ürünü kullanana kadar :D









   * Bioderma Sensibio H2O 'nun 3 çeşit boyu var. 50 ml , 250 ml ve 500 ml ' lik şişelerde satın alabiliyorsunuz. 50 ml 'si özellikle seyahatlerde yanınızda taşımak için güzel bir boyutta. Elimde 50 ml 'lik olanı da bulunuyor. Onu henüz açmadım. Tatilde kullanmak için saklıyorum.


  * Plastik , gayet sağlam bir şişesi var.










   


  *  Şişenin kapak kısmında kilitli bir mekanizma var. Oradaki plastik kısmı çıkararak ürününüzü kullanıyorsunuz. Aldığınız Bioderma Sensibio H2O 'larınızı mutlaka kontrol edin. Kilitli bir mekanizması yoksa satın almayın. Bu kilit ; ürünü ilk sizin kullanacağınızın göstergesidir.












     * Kapağındaki delik çok büyük değil. Pamuğa döktüğünüzde bir anda fazlaca ürün dökülmüyor. Böylece ürün israfı engellenmiş oluyor.


   * Kapağını kapattığınızda hemen açılmıyor. Tatillere götüreceğinizde bavulunuza veya çantanıza ürün akmıyor.










     * İçerisinde paraben , sls , alüminyum vs. gibi zararlı maddeler bulunmuyor.


   * Salatalık özleri sayesinde cildinizi germeden , yatıştırıyor. Bu yüzden kuru ciltliler de rahatlıkla kullanabilir.


   * Hypoalerjenik bir ürün. Dermotolojik testlerden başarıyla geçmiş. Hassas ciltliler de gönül rahatlığıyla kullanabilir. Benim cildimde hassas ; kullandıktan sonra yüzümde kızarıklık , tahriş , yanma vs. yapmadı.










    * Ürün açıkçası göz makyajınızı hemen çıkartmıyor. 2-3 pamukla sildikten sonra rimel kalıntılarını çıkartıyor.


  * Özellikle cilt makyajınızı çıkartmada başarılı.


  *  Şuana kadar kullandığım 2 farklı markanın miseler suyunda cildimi kurutma ve gerilme problem yaşadım. Burun bölgem hariç diğer bölgelerim kuru olduğu için beni rahatsız etmişti. Fakat ; Bioderma Sensibio H2O 'da böyle bir sorunla karşılaşmadım.


  * Serum yapıda bir ürün. Çift fazlı değil.


  * Cildinizde var olan lipid tabakasını ( yağ tabakası ) bozmuyor. Cildimizdeki pH seviyesi aynı kalıyor. Aklınıza ; yağlı ciltler bu ürünü kullanamaz o zaman gibi bir düşünce gelmesin. Burun bölgemde yağlanma olduğu halde , bu ürünle cildimi temizledikten sonra yağlandırma problemi yaşamadım.


  * Kısaca ; hypoalerjenik olduğu için tüm cilt tipleri rahatlıkla kullanabilir. Kuru ciltlerde cildinizi germiyor , yağlı ciltlerde cildinizi yağlandırmıyor , hassas ciltlerde cildinizde kızarıklık/kaşıntı vs. yapmıyor. Bu yönden birçok cilt tipine hitap ediyor.




  Ben , Bioderma Sensibio H2O makyaj temizleme suyunu çok beğendim. Gerçekten diğer kullananların dedikleri kadar varmış. Özellikle cilt makyajımı derinlemesine temizlesin , beni 3 - 4 pamukla makyajı çıkartmaya uğraştırmasın diyorsanız mutlaka alın.
Şuanda Kozmium 'un sitesinde bu ürün % 60 indirimde. 52,50 TL 'den 19,90 TL 'ye geliyor.

  •  Ayrıca siz takipçilerime özel , alışverişlerinizde kargo ödemeyin diye  " Bedava Kargo Kupon Kodunuz " : C2WDS63L
  Alışverişinizi yaptıktan sonra alt tarafta kupon kodu yazan kısma bu kodu yazarsanız , kargonuz bedava oluyor :)






                                             Sevgiler...