16 Ağustos 2017 Çarşamba

TRENDBENDE ALIŞVERİŞİM



      Herkese Merhabalar kızlar ,

  Uzun süredir instagramda trendbende sayfasını görüyordum. İtalya tatiline çıkmadan önce de elbise arayışındaydım. Siteye baktım hem benim tarzıma uygun kıyafetler var hem de uygun fiyatlı. Baya bir elbise , tshirt siparişi verdim. Geçen gün de yine sitede dolanıyordum. Güzel indirimler ve kıyafetler gelmiş. Ne zaman baksam ürünlerin stokları yenileniyor ve yeni kıyafetler geliyor.Yine tabi ki ben dayanamayıp birkaç bir şey sipariş verdim trendbende den :)
Siteden alışveriş yapmamın en önemli sebeplerinden biri de kargosunun hangi tutar olursa olsun ücretsiz oluşu. İsterseniz 10 tl lik kıyafet alın isterseniz de 100 tl lik. Tutarına bakmaksızın kargonuzu ücretsiz gönderiyorlar. Aman kargodan nolacak demeyin. 10 tl ye aldığınız bir tshirt e 17 tl vermek bazen can sıkıcı olabiliyor çünkü.
Sitelerinde kadın giyim , erkek giyim ,ayakkabı , çanta , aksesuar , ev tekstili var. Ayrıca yeni gelen ürünler , outlett ve tek fiyatın bulunduğu bir kısım da var. Özellikle ben bu üçünü takip ediyorum. Outlett kısmında 5 tl ye tshirt bulmanızda mümkün.

Yine trendbende sitesine ait olan trendbende.org 'da kadın , moda, makyaj , güzellik , alışveriş ve video kısmında bu senenin trend olan yöntemlerini , önerileri bulabilirsiniz kızlar.




            Kargom Sürat kargo ile sipariş verdikten 2-3 gün içerisinde 
            geldi.Hızlı kargo ve kargonun ücretsiz oluşunu seviyorum.





              Kargo paketinin haricinde ayrıyetten bir paket içerisinde
               daha geliyor , böylece kıyafetleriniz kirlenmiyor.
               Toplamda 3 parça ürün aldım. 95 tl ödedim.


                     Gelelim benim yaptığım alışverişteki kıyafetlere ;





Koton kumaştan olan bu fırfırlı bluzu tek fiyat 9,90 tl olan bölümde gördüm. İnce ve hafif olan bluzu sonbaharda giymeyi düşünüyorum. S-M-L-XL bedenleri var. Kollarında ve arka kısmında siyah kurdele detayları var. Fiyonk yapabiliyorsunuz.


 



Fotoğrafta her ne kadar ışıktan dolayı koyu gri gibi çıksa da füme renkte bir pantolon. Bu sene oldukça moda olan püskül ve halka detayları var. Bu modeli tercih etmemin önemli sebeplerinden biri trend olması ve siyah olmasıydı. 34-36-38-40 bedenleri mevcut.
Ben indirimle 50 tl ye aldım.





Trendbende 'nin en sevdiğim bölümlerinden biri de elbise bölümü. İnanılmaz güzel , tam benim tarzım elbiseler var. Renklisinden , abiyesine , desenlisinden , fırfırlısına kadar...
İnsan hangi elbiseyi alacağını şaşırıyor doğrusu :)
Bu sefer tercih ettiğim elbise trenbende'ye yeni gelen elbiselerden biri. Haki , açık pembe , beyaz ve siyah renkleri var ama şuanda siyah rengini bulamadım. Fiyatı da oldukça uygun.
İndirimde 39,90 tl. Yine tshirtlerde olduğu gibi S-M-L ve XL bedenleri var. Kumaş türü %80 viskon , %20 polyester.


Hiç bıkmadan alışveriş yaptığım ve her hafta acaba neler gelmiş diye baktığım nadir kıyafet sayfalarından birisi.
Kısacası Trend Bende :)






                                                        İnstagram : @mimarca_makyaj



Sevgilerle...









                                         

3 yorum:

  1. hi dear,
    i'm following you on blog and on g+
    can you follow mine?
    https://amoriemeraviglie.blogspot.it/

    YanıtlaSil
  2. Nice post :-)
    I folowing you now, follow me back please.
    Have a nice day.
    SimonetaBlog

    YanıtlaSil