28 Şubat 2014 Cuma

FLORMAR KAŞ FARI ( EYEBROW SHADOW)

                            

            

Herkese merhabalar. Uzunca bir aradan sonra yeni yazımla sizlerleyim. Derslerimin yoğunluğundan dolayı sizlere yazı yazamadığım için özür diliyorum ve arayı daha fazla uzatmadan yeni yazımla sizleri baş başa bırakıyorum :)
Bugün sizlerle birlikte flormardan aldığım ve severek kullandığım kaş farını inceleyeceğiz. Öncelikle sbirlikte saç rengimle aynı renk olan kumral renginde. Bu yüzden uzaktan çok fazla belli olmuyor. Kaşıma boya gibi kimyasal ve yakıcı maddeleri sürmediğim için çare olarak kaş farı ve kaş kalemi kullanıyorum. Elimde yakında bitmek üzere olan bir kaş kalemi var. Flormarınkiyle onu dönüşümlü olarak kullanıyorum. Kalem daha keskin bir görüntü sağlarken flormarınki daha soft , daha doğal bir görüntü sağlıyor. Aslına bakarsanız sizin kaşlarınızda nasıl bir görüntü sevdiğinize bağlı alacağınız ürün. Eğer kaşlarınızın doğal durmasını istiyorsanız flormarın kaş farı sizin için biçilmiş kaftan olacaktır. Bu kısa açıklamadan sonra ürünün dıştan nasıl göründüğüne bir bakalım :izlere kaş yapımdan bahsetmek istiyorum. Kaşlarım çok fazla olmamakla

 
Ürünün özellikleri ;
 
* Paketi oldukça şık ve sade.
Ayrıyetten içinde küçük bir aynası bulunuyor.
*Toz toz olmuyor uygularken yüzünüze dökülmüyor.
* Yumuşak bir yapısı var , kesik uçlu fırçayla rahatlıkla uygulayabilirsiniz.
*3 gr lık bir ürün. Size uzunca bir süre gidecektir.
*Benimkisinin numarası EB02
* 3 çeşit renk seçeneği var.
*11 tl ye satılıyor.
*İçeriğinde üzülerek söylüyorum : Talc , Nylon Alumınum , Tıtanıum , Methylparaben ve Proylparaben var.
* Kaşlarınızda net bir şekilde değil soft , doğal duruyor.
*2 Yıl kullanım ömrü var.
* Bütün gün dağılmadan kaşınızda kalıyor.
* Paketi sağlam , herhangi bir kırılma olmadı bende.
Ürünün içi de şu şekilde :
 
 
 
Ben bu ürünün doğal durmasını çok seviyorum. Gramajına göre uygun fiyatlı bir ürün. Pahalı markalar denemek yerine flormarı da tercih edebilirsiniz. Sizler bu ürünü denediniz mi? Memnun kaldınız mı? Yorumlarınızı bekliyorum :)
 
Sevgiyle Kalın...


 
 

2 yorum:

  1. Essence kaş farı kullanıyorum ben de. Kalıcılığından çok memnunum. Zannediyorum çok ünlü ki zor buldum Gratis' te. Bulmaya dair umudumu yitirseydim bunu alacaktım. Zorda kaldığımda gönül rahatlığıyla alabileceğim tavsiyene bakılırsa. Sen de güle güle kullan. ;)

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim öncelikle :) bende şuan essence in kaş kitini kullanıyorum çok memnunum. Uzun süredir bulamıyorum valla en son bi tane kaldığında kapmıştım hemen :))

    YanıtlaSil