12 Şubat 2014 Çarşamba

LOREAL PARİS ÜÇ ETKİLİ ZENGİN TEMİZLEME SÜTÜ

           

 
   Herkese Merhabalar! Bugünkü yazımız bir temizleme sütü ile ilgili olacak. Üç etkili zengin temizleme sütü serisi bir çok özellik içeren ürünleriyle birlikte yeni çıkan bir seri. Bu seride cilt tipinize göre farklı etki içeren temizleme sütleri , çift fazlı göz makyajı temizleyicisi ve tonikler bulunmakta. Benim şuan sizlere bahsediceğim ürünün aynı zamanda su gibi olan formu da var. Hatta bir çok blogger ve youtuber tarafından Bioderma Sensibio H2O ile karşılaştırılan bir ürün. Ben süt olanını tercih etmiştim. Nerelerde satılır derseniz eğer ; çoğu kozmetik ürün satan dükkanda , watsons , gratis , rossmann gibi yerlerde ve marketlerde rahatlıkla bulabilirsiniz. Fiyatlarına gelecek olursak eğer 16-17 tl ye satılıyor. Özellikle watsons ve gratis indirimlerinde 10 tl gibi uygun fiyatlara satın alabilirsiniz. Özelliklerinden bahsetmeden önce ürünümüzün dış görüntüsünün nasıl olduğunu beraber inceleyelim :

Ürünümüz pembiş tonlarda gayet şirince paketlenmiş. 200 ml'lik bir ürün ki bu da yaklaşık sizi 3-4 ay idare eder. Yüz ve göz makyajınızı rahatlıkla çıkarabilirsiniz. Hassas ciltliler için de uygun bir ürün hipoalerjenik olduğu için. İçinde herhangi bir alkol ürünü barındırmıyor. Bu da cildinizde yanma , kaşıntı , kızarıklık gibi nedenlere sebep olmuyor. Kokusu klasik yüz nemlendiricisi gibi. Ben bununla genellikle göz makyajımı çıkarıyorum. Yüz makyajımı çıkarmada makyaj temizleme mendili kullanıyorum. Daha sonrada yüz temizleme jeliyle yıkıyorum yüzümü. Şuana kadar gözümde herhangi bir yanma , kaşıntı yapmadı. Ki benim göz çevrem hassastır kolayca kızarır. Bununla göz makyajımı sildikten sonra herhangi bir göz nemlendiricisi kullanmıyorum ayrıyetten.Çünkü göz çevremi gayet güzel nemlendiriyor. Ben tek pamukla göz makyajımı çıkarıyorum. Bence göz makyajı çıkarmada başarılı bir ürün. Yukarıdaki fotoğrafta gördüğünüz gibi içerisinde malesef methyl ve ethyl paraben var. Kapağının nasıl olduğu da şu şekilde :


 
Pamuğa döktüğünüzde bir anda fazlaca ürün gelmiyor. Bereketli bir ürün bu sebepten dolayı. Özellikle bazı markalar kapak kısmını direk açık bırakıyor. Fazlaca ürün israf oluyor. Bana göre hakkını veren bir ürün. Sizler bu ürünü kullandınız mı? Sevdiniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum kızlar :)

                                      Sevgiyle kalın....


4 yorum:

  1. Ben birinciyim ben birinciyim..:))
    Yapmışsın cidden.. Bravo sağolsun aynı şekilde arkadaşın da olmuştu ona yardımcı olamadım kendisi uğraşarak bulmuş maşallah..
    İzliyorum hayatım..:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet hiçbir zorluk olmadan direk ekledim böyle çıktı tatlım :) hoşgeldin bloguma :)

      Sil