15 Mayıs 2014 Perşembe

PURE BEAUTY CC KREM

                       

           
      Uzun bir aradan sonra hepinize merhabalar arkadaşlar. Biliyorum yine uzun bir ara vermek zorunda kaldım. Proje teslimi , vizeler , maket yapımı , çizimler derken blog ile ilgilenemedim. Ama bundan sonra mümkün oldukça her gün blogda yazı gireceğim. Hem elimde sizlere bahsetmek , yazısını yazmak istediğim birçok ürün birikti hem de yazı yazmayı çok özledim :) Bugün bloğumuza konuk edeceğimiz bu ürün bir CC krem yani complexion corrector. Bildiğiniz üzere BB kremlere  ek olarak çoğu marka artık CC krem çıkardı ve çıkarmaya devam ediyor. High end ürünlerden drug store ürünlerine kadar birçok markada CC krem bulmanız mümkün. Pure Beauty markası #Watsons da satılan bir Kore markası. Bu ürünü bende çoğu blog sayfasında görerek , yorumları okuyarak aldım. Uzun süredir kullanıyorum ve yorumlamamın vaktinin geldiğini düşündüm. Ürünün yorumlarını bir de benden dinleyin bakalım :))

           Ürünümüz 40 ml lik bir ürün , çok az miktarı tüm yüzünüze yetiyor ; o yüzden sizlere uzun süre gidebilecek bir ürün. Ürünün gerçek fiyatı 25 - 26 tl diye hatırlıyorum. Ben 22 tl ye almıştım. Ara ara watsons indirimler yapıyor 18-19 tl ye de bulmanız mümkün. Yukarıda dediğim gibi bu marka yalnızca Watsonsda satılıyor. Ürünün dış kutusu da içi gibi gayet şık. Sanki drugstore marka değilde high end  markadan ürün almışsınız gibi bir paketi var. Paketi benden tam not alıyor. Çok hoş , çiçeksi bir kokusu var. İçi bu şekilde :

 

                                                  
                                  Gelelim özelliklerine ;

* BB krem e göre CC krem in kapatıcılığı daha yüksek.

*İçerisinde paraben , alkol , lanolin gibi zararlı maddeler yok.

*Pembe çiçek kapsülü ve ciltteki kırmızı lekeleri önleyen inci teknolojisi kullanılmış.

*İçerisinde organik maddeler , portakal kabuğu yağı ve bulgar gül suyu var.

*Cilt rengini düzenlemesini , cildi nemlendirmesini , kızarıklıkları ve lekeleri yok etmesini beğendim.

*Orta seviyede bir kapatıcılığı var.

* Kuru ve karma ciltlerin rahatlıkla kullanabileceği fakat yağlı ciltlerin üzerinden pudrayla geçip kullanabileceği bir ürün.

* Ürünün içersinde ışıltılar var cildinizin daha canlı ve fresh gözükmesi için. Yüzünüze sürdükten sonra disco topu gibi olmuyorsunuz merak etmeyin :))

* SPF 30 yani güneş koruma faktörü içeren bir ürün.

* Kalıcılığı fena değil.

* Sürdükten sonra yüzünüzde kolayca dağılan bir ürün.

* Dermotolojik testlerden geçtiği için hassas ciltliler de rahatlıkla kullanabilirler.

* 3 tonu var. Benimkisinin rengi Natural.

 

   Ben bu ürünü çok başarılı buldum. Alınmaya ve parasına değecek bir ürün olduğunu düşünüyorum. Eğer siz de bu ürünü denediyseniz görüşlerinizi belirtirseniz çok memnun olurum.

                                                 Sevgilerrr.....

NOT: " Manisa'nın Soma ilçesindeki maden ocağı kazasında hayatlarını kaybeden 282 işçimize Allahtan rahmet , ailelerine sabır diliyorum. İnşallah bir daha Türkiye tarihinde böylesi bir felaket yaşanmaz. Suçluların derhal cezalandırılmasını , İş güvenliğinin ve maden ocaklarının denetimli kontrollerinin yapılmasını istiyorum."  Aslında bu yazıyı yazmayacaktım fakat uzun süredir bloga yazı girmediğim için bugün vakit bulmuşken girmek istedim. Bedenim burda fakat ruhum Somada. Allah bir daha ülkemize böylesine acı verici , tüyleri ürperten bir olayı yaşatmasın..


3 yorum:

  1. merhaba ürünü bayadır merak ediyordum teşekkürler bilgiler için..banada beklerim www.kiriksemsiye.blogspot.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederimm :) blogunuza hemen bakıyorum :))

      Sil
  2. Merhaba, bu cc krem epey kişi tarafından çok övülüyor bende alsam mı almasam mı çok kararsızım. Blogunuzu yeni keşfettim bloguma da beklerim..

    http://griipalyaco.blogspot.com.tr/

    Sevgiler..

    YanıtlaSil