3 Kasım 2014 Pazartesi

BİTENLER #3

                                   

Herkese uzun bir aradan sonra merhabalar. Blogumu çok boşladığımın farkındayım.

 Ama vakit buldukça bloga zaman ayiracağim.

Bugün sizlere bitirdiğim ürünlerimin yorumlarini paylaşmak istiyorum.

 Kisa bir girişin ardindan 
oncelikle neler bitirdiğimi toplu olarak bir görelim :) 


     

Bitirdiğim ürünler bunlar. Şimdi de tek tek düşüncelerimi öğrenelim ve ürünleri daha yakindan görelim :)

1-) SuperDrug Finishing Touches Takma Tırnaklar : Watsons'un kendi markasi olan superdrug markasinin birçok urunu bulunuyor. Bende bi aralar takma tirnaklara merak saldiğim için bu markayi bir denemek istedim. Tirnaklarima tam uydu. Kutunun içerisinden bir adet takma tirnak yapiştirici , bir adet takma tirnak uygulamak için aparat ve 24 tane tirnak var. Orta kisalikta boyu var. Dayanikli diyor ama malesef değil. Daha takarken çıt diye kiriliveriyor o yuzden ben memnun kalmadim. Fiyati yanlis hatirlamiyorsam 7-8 tl civarindaydi. Ayrica bu marka hayvanlar uzerinde deney yapmiyor.


2-) Nivea Supreme Touch Duş Jeli : Bayilarak kullandiğim ve bitirdiğim bir duş jeli oldu kendisi. Beyaz manolya çiçeği kokulu benimkisi. Çiçeksi kokulardan hoşlananlarin rahatlikla kullanabileceği bir ürün. Kremsi bir yapisi var. Temizlemesi , köpürmesi gayet iyi. 500 ml lik kocaman bir ürün. Uzun süre gidiyor. İçerisinde egzotik yağlar barindiriyor. Bu sayede cildinizin yumuşak ve nemli kalmasini sağliyor. Ph derecesi ciltle uyumlu olduğu için hassas cilde sahip olanlar da rahatlikla kullanabilir. Fiyati 10 tl ama indirim ve kampanyalarda uygun fiyata alinca da tadindan yenmiyor.


3-) Nivea Yatıştırıcı Yüz Temizleme Köpüğü : Günlük kullanima uygun bir ürün. Hassas ve kuru ciltler için olani benimkisi. İçerisindeki doğal badem yağı sayesinde ciltteki kuruluğu gideriyor. Benim kuruya dönük karma bir cildim var. T bölgem yağlı , diger bolgeler kuru. Ben memnun kaldim. Temizlik hissi çok vermiyor ama cildimi inanilmaz yumuşatiyor ve kesinlikle germiyor. 150 ml lik bir ürün. Fiyati 16-17 tl civarinda. Kuru ve hassas ciltlilere öneririm. Ayriyetten köpük formu sayesinde uygularken kolaylik sağliyor.


4-) Schwarzkopf Gliss Ultimate Color Şampuan : Boyali ve röfleli saçlar için üretilmiş bir şampuan. Benim saçlarimda ombre olduğu ve saçlarimi kuruttuğu için bu şampuani aldim. Saçlarimi inanilmaz derecede yumuşatti. Yalniz saç tipim yağli olduğu ve bu şampuan da besleyici olduğu için saçımı çabucak yağlandirdi. Bu durumdan memnun kalmadim. Ama saç diplerinden itibaren kuru saç tipi olanlar çok memnun kalacaktir. Kokusunu çok sevdim. 700 ml lik koca bir urun. Fiyati 10-12 tl civarinda. Vaadettiği parlakliği saça gerçekten veriyor. Ben bir daha almam, saç tipimden dolayi. Ama saçlari kuru olanlarin almasini oneririm.


5-) Colgate Total Profesyonel Beyazlık : Vaadettiği diş çuruklerine karşi koruma , diş plağini önleme , diş eti sorunlarini azaltma , nefesi ferahlatma ve agiz kokusunu gidermede başarili bir urun. Yalniz asil vaadettiği profesyonel beyazlik kisminda ben diger diş macunlarindan bir farkini goremedim. Benim için normal bir diş macunudur. Ama gercekten dişlerinizi beyazlatacak bir diş macunu ariyorsaniz Colgate Optic White i oneririm. Bunun fiyati 13-15 tl civarinda. Ve 100 ml lik bir urun.


6-) Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Mendili : Ben bu urunu sevdim. İslakliği yerinde. Paraben içermiyor. Paketin içerisinde 20 adet mendil bulunuyor. Makyaji orta derecede çikariyor. Ben genelde bunu tum makyajimi makyaj temizleme suyuyla sildikten sonra arta kalan kalintilari temizlemek için kullaniyorum. Bazen de makyajimi cikarmaya uşendigim zamanlarda kullaniyorum. Cildimi tahriş etmedi. İçerisinde alkol bulunmuyor. İçerisinde papatya özü ve e vitamini barindirdiği için cildi besliyor ve yumuşatiyor. Ben 3'lü paket halinde Gratisten 5,90 tl gibi bir fiyata almiştim. 


7-) Alix Avien Extreme Rimeli : Bu rimele bayiliyorumm. Hem ayiriyor hem uzatiyor ama ozellikle hacim verme konusunda başarili bir rimel kendisi. Yogun ve islak bir kivami var. Hapşurduğunuzda goz altlariniza bulaşma yapabiliyor. Kisa ve cılız kirpikleri olanlara tavsiye ediyorum. 18-19 tl gibi bir fiyati var. Diger rimellerim bitince kesinlikle alacağim bir rimel bu. Ayrica goz altlarina parça parça dokulme yapmiyor.


8-) Mendix Mendil : İslakliği , yumuşakliği gayet yerinde bir urun. Kaliteli bir urun. Bazi mendiller gibi hemen sünmüyor. 1,75 tl gibi uygun bir fiyati var. Ellerimi tahriş etmedi. Paketin içerisinde 15 adet mendil bulunuyor. Alkolsüz bir urun. Dermotolojik testten geçtiği için elleri hassas olan kişiler de kullanabilir. 


Sevgiyle kalın....







5 yorum:

  1. Merhaba, blogunuza üye oldum ben de beklerim :) Sevgiler ...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkur ederim , bende blogunuza uye oldum :) Sevgiler..

      Sil
  2. Güzel ve detaylı bir yazı olmuş blogunuzu takibe aldım ben de bloguma beklerim sevgiler :)

    YanıtlaSil
  3. Oncelikle guzel yorumun için çom teşekkur ederim. Bende blogunu takibe aliyorum hemen. Sevgiler.. :)

    YanıtlaSil
  4. Sen ınstagramda takip et,bu güzel Bloğu etme!:) nasıl becerdin bilmiyorum:) takipteyim bana da beklerim:)
    zeyusanka.blogspot.com
    Sevgiler!:)

    YanıtlaSil