5 Şubat 2015 Perşembe

HARD CANDY HİDE&GLOW CHEEK TİNT



   Herkese Merhabalar. Bugünkü blog yazımızın konuğu HardCandy markasının ikili krem allığı. Aslında tam olarak krem denilemez çünkü jel bir yapısı var. Türkiye'de maalesef satılmıyor. Ama instagram üzerinden bu markanın ürünlerini satan birçok sayfa var. Bende instagramda " @kozmetikvar " hesabının sahibi sevgili Funda Hanım sayesinde bu ürüne kavuştum. Onun bir çekilişini kazanmıştım. Kendisi müşterileriyle çok ilgili ve tanıdığım çoğu blogger ondan alışveriş yapıyor. Kesinlikle güvenilir bir sayfası var. Sahte ürünler satmıyor. Daha sonra kendim de sayfasından ürünler sipariş ettim. Havale ile ödeme yapılıyor. Sizde Türkiye'de olmayan markaların ürünlerine kavuşabilirsiniz. Aynı zamanda sokakta , barınakta kalmış kedi, köpeklere yardım ediyor. Şu sıralar başkalarından gelen ürünleri açık arttırma ile satıp , elde edilen gelirle can dostlarımızın bakım ve mama ihtiyaçlarını karşılıyor. Sizinde kullanmadığınız ürünleriniz varsa Funda Hanım ' a gönderebilirsiniz.

Ürünün özelliklerinden bahsetmeden önce paketinin nasıl göründüğüne bir bakalım :

 
Benimkisi 317 numara Hot Date rengi. Bir tane daha rengi var. Aynı zamanda bu ürünün aynısının bronzluk veren ve aydınlatan stik ürünü de var. @kozmetikvar adlı instagram hesabından 10-15 tl gibi bir fiyata ürüne sahip olabilirsiniz.
 
Ürünün elime uygulanmış hali:
 
 
Ürünün Özellikleri ;
* Hayvanlar üzerinde deney yapmayan bir marka.
 
* Jel bir yapısı var. Bu yüzden sonradan pudralaşmıyor.
 
* Kolay dağıtılıyor.
 
* 8 gr lık bir ürün. Yani her bir renk 4 gr.
 
* 2 yıl kullanım ömrü var.
 
* Orta seviyede bir kalıcılığı var. Akşam eve geldiğinizde yanağınızda tam o rengi göremiyorsunuz.
 
* Resimden de anlaşıldığı üzere aşırı pigmentasyonlu bir ürün değil. Bu da doğal bir sonuç elde etmenizi sağlıyor.
 
Genel olarak ürünü beğendim. Yalnız aşırı kalıcılık bekleyenleri tatmin etmeyecektir. Günlük makyajlarda kullanılabilecek güzel bir allık olduğunu düşünüyorum. Sizlerden aranızda kullanan var mı? Memnun musunuz? Yorumlarınızı altta bırakırsanız çok mutlu olurum. Yorumlarınız benim için değerli :)
 
Sevgiyle kalın....
 
 
 
 

7 yorum:

  1. Çok güzelmiş güle güle kullan:)

    YanıtlaSil
  2. Funda süper bir insan ben gerçekten güzel ürünleri var artık zaman zaman hal hatır sormak için bile arayasım geliyor o kadar benimsedim yani :) üsttekinin rengini biraz daha beğendim paylaşım için teşekkürler :) Güzel paylaşımlarda yorumlaşmak dileğiyle... Sevgiler blogkizsalseyler ♥

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi yaa , çok şeker biri kendisi ayrıca müşterileriyle de çok iyi ilgileniyor :) Ben teşekkür ederim asıl , sıkılmadan yazımı okuduğun için :)

      Sil
  3. Merhabalar. sizi yeni keşfettim ve takiba aldım. bana da beklerim.
    http://ciziyorumdikiyorum.blogspot.com.tr

    YanıtlaSil
  4. Güzel bir ürün , tavsiye ederim :)

    YanıtlaSil