16 Mayıs 2015 Cumartesi

GARNİER NEEM ARINDIRICI TEMİZLEME JELİ





      Herkese Merhabalar ;


     Bugün blogda sizlerle beraber Türkiye'ye geldiğinde baya ses getiren Garnier Saf Ve Temiz Neem Arındırıcı Temizleme jelini inceleyeceğiz.
    Makyaja önem verdiğim gibi cilt bakımıma da önem veriyorum. Farklı markaların yeni çıkan ürünlerini denemeyi seviyorum.
Bu üründe TV lerde ilk çıktığında ilgimi çekmişti. Hatta bir süre sonra bazı youtuberlar ve bloggerlar bu üründen söz etmeye başladılar.
Seveni de var sevmeyeni de var.

              Peki ben bu ürünü sevdim mi , öğrenmeden önce sizlerle birlikte ürünün ambalajına bir bakalım :


                        


              
   İçerisindeki Neem yaprakları sayesinde cildinizi derinlemesine temizlemeyi , ferahlatmayı ve pürüssüzleştirmeyi vaad ediyor.

                Yorumlarıma geçmeden önce Neem Yaprağıyla ilgili sizlere  birkaç bilgi vermek istiyorum :

    Neem ağacı Hindistan alt bölgelerinde ortaya çıkan antik bitkisel tedavide kullanılan antik bir sağlık bitkisidir. Yakın tarihe Kadar bitkisel tedavilerde ve Ayurveda geleneğinde kullanılmıştır. Son yarım yüzyılda Avrupalı ve Amerikalı araştırmacılar, Neem ağacının potansiyel yararları üzerine çalışmalara başladılar. Hintliler neem ağacına bir mucize gözüyle baktılar. Şimdi tüm bilim adamları aynı fikri paylaşmaktadırlar.
 Asyada popüler olan Neem ağacı yaprağı tozu ve Neem ağacı yaprağının yağı kullanılır. Tıbbi ve kozmetik amaçlı olarak da tohum yağı, hamuru, Neem ağaç kabuğu ve küçük Neem filizleri kullanılmaktadır.
  Topikal losyon olarak Yaprağın tozu, yağı aloevera ve bitkisel bir baz ile karışık olarak kullanılır. Cilt hastalıklarını tedavi etmek için merhem, pürüzsüz cilt, el ve vücudu korumak nemlendirmek için de krem olarak kullanılmaktadır.

  Tıbbi olarak yapılan araştırmalarda; Neem ağacının, anti-bacterial, anti-viral, anti-septic, anti-diabetic, anti-fungal, blood-purifying, spermicidaletkiye sahip olduğu bildirilmiştir. Yani bakteriye karşı ciltte bir kalkan oluşturuyor ve sivilcelerin oluşmasını engelliyor.
  Ayrıca Neem yaprakları ; Saç bakımında , Losyon , Kremlerde Ve Dişlerde kullanılıyor. Çay olarak da tüketebilirsiniz. Bu şekilde de vücudunuzdaki toksinleri atmanızı sağlıyor.

                                  
                Neem Yaprağı Da Bu Şekilde :


  



              Özelliklerine Gelecek Olursak ;

     *  Ürün her ne kadar Normal / Karma cilt tipleri için olsa da ben Normal / Kuru cilt tipiyle kullandım. Kesinlikle cildimde kurutma yapmadı.

     *  Cildimi yatıştırdı , germedi.

     *  Çay ağacı yağının yağ dengeleyici özelliği sayesinde burnumdaki yağlanmayı geciktirdi.

     *  Ferahlatıcı etkisi sayesinde cildimin tamamen temizlendiğini hissettim. 

     * Birkaç arkadaşımda bu ürünün sivilce yaptığını duydum. Fakat benim hassas cildimde herhangi bir irritasyon , sivilce , yanma , kızarıklık yapmadı.

     * Köpürmesini beğendim. Ben bu ürünü yüz temizleme pedi ile uyguluyorum.

    * Gratis , Watsons Ve Migroslarda bulabilirsiniz. Ben başka marketlerde henüz görmedim.

    * İndirimden 6,5 tl gibi komik bir fiyata aldım.


                    Ürünün İçeriğide Bu Şekilde ;


           

     *  İçerisinde paraben vs. gibi zararlı maddeler bulunmuyor.

     * 100 ml lik bir ürün. Aslında bir yüz temizleme jeli için az ml.
Ben ürünün çabucak bittiğini düşünüyorum. Bu yönüyle bereketsiz bir ürün.




      
      * Diğer temizleme jellerinden farklı olarak yeşil bir rengi var. İçerisindeki Çay ağacı ve Neem yaprakları nedeniyle bu renkte.


       Ben ürünü seven taraftayım. Bittikçe alacağım ürünlerin arasına girdi kendisi. Sizde temizleme jeli arayışındaysanız , bu ürüne bi fırsat verebilirsiniz :)


                            Sevgilerr...

13 yorum:

  1. Evet çok bereketsiz hemen bitiyor Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. sanırım bende yeni başladım ve sevdim. kuru ciltliyim ama kurutma yapmadı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet bende de kurutma yapmadı. Ama bu sıralar cildim çok kurudu. Yoğun nemlendiren önerebileceğin bir ürün var mı? :)

      Sil
    2. canım ben temiz içerikli idakew ürünlerinden çok çok memnunum. özellikle serumundan. tek bir damlası yetiyor. eğer fiyat olarak sana da uygunsa markanın nemlendirici ya da serumuna şans vermeni isterim.

      Sil
    3. Idakew ürünlerine baktım şimdi. Baya iyi bir marka gibi. Fakat yüz kremleri 121 tl den başlıyor. Açıkcası öğrenci durumumla bana biraz pahalı geldi :)

      Sil
    4. haklısın canım. onun dışında aklıma vitacreme geldi ki oda ucuz sayılmaz. daha evvel nonique nemlendirci kullanmadım ama diğer ürünleri nem verme konusunda nefisti. dilersen eco sertifikası olan uygun fiyatlı bir ürün bakabilirsin. skinblossom a da bakabilirsin. ilk aklıma bunlar geldi. naturisimo.com dan çok ucuza almıştım skin blossom ürünlerini

      Sil
    5. Sağol canım tek tek açıklamışsın :) Bende bugün Cyrene markasının toniğini sipariş verdim. Yvesrocher toniğim bitmek üzere. Bu cyrene tonik losyon gibi yoğunmuş galiba. Vitacremeb12 nin küçük testerlarını kullandım. Pembe renkli krem cildimi purussuzlestirdi. Ama urun bitince cildim yine eski haline döndü. Onun tam boyu da 120 tl civarlarindaydi diye hatirliyorum. Dedigin sitede paypal ile odeme var mi? Ben kozmeladan avene termal su alcaktım. Sitede paypal ile ödeme yazıyorken kasada paypal ile ödeme desteklenmiyor. Garip geldi doğrusu. Bende amma dertlenmişim ya :)

      Sil
    6. sanırım paypal vardı. genelde yurtdışı sitelerden paypal yoksa ürün almıyorum çünkü. vitacreme 80 lira diye aklımda kalmış. malesef her ürün kullanımı bırakınca etkilerini de yitiriyor nerdeyse. cyrene de nemlendirici var mı? o markaya güveniyorum . istersen nemlendirici varsa sana uygun şans verebilirsin. yani düşünüyorum düşünüyorum uygun fiyatlı nemlendirici aklıma gelmiyor.

      Sil
  3. http://www.lilakutu.com/urun/nonique-yogun-nemlendirici-24-saat-etkili-yuz-kremi-50-ml-&ref=11h5-2b1nt-3wcj

    ben bu ürünü tavsiye ederim. ne zamandır düşündüğüm birürün. stok erimeye çalışıyorm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım instagramda sana dm den mesaj gonderdim bi bakabilir misin

      Sil
  4. Güzel bir temizleme jeli ama hangi marka olursa olsun sanki bu tarz jelleri sürekli kullanmak benim cildime iyi gelmiyo arada bir kullanınca daha iyi oluyo gibi benim gibi düşünen varmı :)

    YanıtlaSil
  5. Güzel bir temizleme jeli ama hangi marka olursa olsun sanki bu tarz jelleri sürekli kullanmak benim cildime iyi gelmiyo arada bir kullanınca daha iyi oluyo gibi benim gibi düşünen varmı :)

    YanıtlaSil