11 Aralık 2015 Cuma

İPELİNA İLE TANIŞALIM






        Herkese merhabalar ;

   İpelina firması bana daha önce bir paket yollamıştı. Oldukça güzel bir sunumda , çeşitli ürünlerinden oluşan bir paketti.
Bende bugün sizlere hem firma hakkında bilgi vermek hem de ürünlerden kısaca bahsetmek istiyorum.

İpelina , hepimizin de bildiği İpek firmasının alt markası. Genç kızların ihtiyaçlarını giderecek pamuk , oje çıkarıcı pamuk , makyaj düzeltme çubuğu gibi geniş yelpazede ürünler üretiyorlar.

Ürünleri 3 gruptan oluşuyor ;

- Pamuk Grubu

- Oje Temizleme Grubu

- Makyaj Temizleme Grubu

Müşterilerine ; Hidrofil Pamuk üreticisi olarak ,  kişisel bakım kategorisinde “Doğal bir Yumuşaklık” sunmayı amaçlamışlar.







   * Pamukları oldukça yumuşak.

   * Hidrofil pamuklarını daha çok oje çıkartmakta kullanıyorum.

   * Oval makyaj temizleme pamuklarının dikiş kısımları yüzümü ve göz çevremi tahriş etmiyor.

   * Makyaj düzeltme çubukları tam bir hayat kurtarıcı. Eyeliner kuyruğunu ve bulaşan rimeli düzeltmede kullanıyorum. Ayrıcı bu çubukla göz kaleminizi dağıtarak buğulu bir görüntü elde edebilirsiniz.

  * Oje temizleme pedleri ise oldukça pratik. Pamuğa aseton dökmekle uğraşmadan hemen tırnaklarınızı temizleyebiliyorsunuz. Kutunun içersinden tekli paketler halinde çıktığı için seyahatlerde de yanınızda taşıyabiliyorsunuz.


   İpelina 'nın ürünlerini Watsons ve Gratislerde gördüm.
      Buralardan satın alabilirsiniz :)
                                            

                                     Sevgiler...

3 yorum:

  1. Daha evvel kullanmadığım bir marka. Oje temizleme mendillerini çok seviyorum ve çok pratik buluyorum. Ondan alayım ben, bir de bu markadan deneyeyim.
    Makyaj düzeltme çubuklarından da alsam iyi olur, hiç bir markadan kullanmadım şimdiye kadar. Hayat kurtarıcı olması iyi, çünkü eyeliner benim için eziyet. O sebeple özel günler dışında kullanmıyorum:)
    Paylaşım için çok teşekkür ederim
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ediyorum yorumun için :) Makyaj düzeltme çubuklarını kullanmanı tavsiye ederim. Benim sayemde annem de kullanmaya başladı. Sadece eyeliner düzeltmek için değil , aynı zamanda göz üstüne kalem çekildiğinde onu dağıtmak daha buğulu bir hale getirmek için de kullanılıyor. Mesela açık renk bir far sürdün , daha sonra kahverengi bir kalemle eyeliner çektin. Onu bu çubuklarla dağıtıp kullanabilirsin. Yani ben en azından o şekilde de kullanıyorum :) Oje temizleyici mendillerde tatillerde iyi oluyor :)

      Sil
  2. Bende bu markanin urunlerini severek kullaniyorum ozellikle makyaj cubuklari favorim. Blogunuzu takipteyim ben de beklerim :)

    YanıtlaSil