22 Mayıs 2016 Pazar

#PEMBEDUNYAM1YASINDA BLOGGER ETKİNLİĞİ SPONSORLARI - PART 1




        Herkese Merhabalar ;

   7 Mayıs Cumartesi günü Sevgili Ümran'ın davetiyle #pembedunyam1yasinda etkinliğini kutlamıştık. Etkinliğin yazısını okumadıysanız buraya tıklayarak okuyabilirsiniz.
Tabi bu güzel etkinlikte Ümrancığım bizleri eli boş yollamadı. Birbirinden güzel sponsorlar da etkinliğimizin konuğuydu.
Okurken sizleri fazla sıkmaması adına , sponsorlarımızı iki bölüm halinde yazmaya karar verdim.


    Bakalım ilk bölümde hangi sponsorlar etkinliğimize katılmış ? :)






  Zümrüt Kozmetik , bizlere çok güzel bir makyaj seti hazırlamış ve yollamış. Daha önce de çalıştığım bir firma olduğu için etkinlikte olmaları beni çok mutlu etti. Clavis ve Judi markalı ürünleriyle bizlere eşlik ettiler. Bronzer/Allığına bayıldım. İnstagramda paylaştığım fotoğrafına da buradan bakabilirsiniz. Kendilerine teşekkür ediyorum :)




   Blogger dostu Cecile Kozmetik , bizlere ojelerinden ve meşhur likit rujundan yolladı. Likit rujlarını severek kullanıyorum.Kendilerine çok teşekkür ediyorum :)




                 Elite Kozmetik , bizlere harika bir makyaj seti hazırlamış. Bu setin içerisinde ; Catherine Arley 'in meşhur pudrası , renkli kaş mascarası , rimeli , 5'li far paleti , likit ruju ve Elite markasının diplinerı vardı. Kendilerine sponsor oldukları için çok teşekkür ediyorum :) Ürünlerle ilgili yorumlarım kullandıkça blogda olacak. Renkli kaş mascarasının fırçasına instagramımdan bakabilirsiniz.





          İroni Giyim , bizlere 50 Tl ve üzeri alışverişlerde kullanabilmemiz için 25 TL'lik hediye çeki yolladı. Sayfalarına baktım ve mezuniyetler için çok güzel elbiseler olduğunu gördüm. Bende üniversite mezuniyetim için birkaç elbise beğendim. Özellikle mezuniyeti olan arkadaşlar , uygun fiyata güzel ve şık elbiseler bulabilirsiniz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum :)




             Xpshopping , bizlere çok meşhur aydınlatıcı fırçasından yolladı. Yine benim çalıştığım firmalardan biri. Xp firması , ürünleri Türkiye'de üretilen yerli firmalardan. Fiyatına göre oldukça kaliteli ürünleri var. Mat rujlarında Mac rujlara önerilen muadilleri bulunuyor. Likit rujlardan , yüz paletine , bb kremden , far paletine birçok katagoride ürünü var. Elif Hanım 'a etkinlikte bizleri yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum :)






          Dorebonbon , bizlere çok şık bir pakette ,  " Anneler Gününüz Kutlu Olsun " yazılı çikolatalar yolladı. Kahve sunumlarının yanında harika duruyor. İnstagramımda sunumuna bakabilirsiniz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum :)





   Sahi İstanbul , bizlere Konya baskılı , farklı içerikli çikolatalarından yolladı. Antep fıstıklı , fındıklı ve bitter kalıp çikolatalarıyla bizlere eşlik etti. Arkadaşınıza , akrabanıza götürebileceğiniz güzel çikolatalardan. Afiyetle yiyeceğim. Kendilerine çok teşekkür ediyorum :)






          Note Cosmetics , bizlere kırmızı tonlarında oje ve lipglosslarından yolladı. Türk kozmetik firmaları içerisinde gerek ürün çeşitliliği gerekse kalite olarak iyi olan firmalardan birisi. Ürünlerini severek kullanıyorum. Kendilerine etkinliğimize sponsor oldukları için çok teşekkür ediyorum :)





     BasKolayBasKolay ,  bizlere isimlerimize özel bu harika bez çantalardan yolladı. Hem günün anısına hitap ettiği hem de kişiye özel olduğu için beni mutlu etti. Severek takacağım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum :)




           Lavera Türkiye , çok şık bir makyaj çantasının içinde hepimize farklı çeşitte ürünler yolladı. Benim  makyaj çantamdan Lavera'nın ballı banyo tuzundan , Aloree 'nin yüz serumundan ve yüz lifinden çıktı. Kendilerine çok teşekkür ediyorum :)






         Selin Kolonya , bizlere mis gibi kokan Bergamot'lu kolonyasından yolladı. Ferahlamak ve dezenfektasyon için kolonya kullanmayı çok seviyorum. Selin 'in kolonyasını da minik koleksiyonuma ekledim. Kendilerine çok teşekkür ediyorum :)






   Daha önce bana yastık kılıfı ve eyfel kuleli çerçeve yollayan
İnstagramdan TheDesignMarket firması , hepimize farklı desen baskılı yastık kılıflarından yolladı. Benim şansıma Essie ojeli yastık kılıfı denk geldi. Firma sahibi mimar olduğu için yeri bende ayrıdır. Kendisine çok teşekkür ediyorum :)





      Daha önce konsept kutularından bana yollayan Woohoobox firması , her birimize farklı baskılı kupalarından yolladı. Bana gelen kupa " Best Mom " yazılı bu şirin kupaydı. Her ay farklı konseptlerde şirin mi şirin kutular hazırlıyorlar. Bana yolladıkları kutuya buradan bakabilirsiniz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum :)






     Blogger dostu firmalardan Bebak , bizlere Havuç özlü güneş bakım sütü ve kakaolu bronzlaştırıcı kreminden yolladı. Havuçlu olanını 4 günlük Antalya tatilimizde ailecek kullandık ve çok sevdik. Misler gibi kokuyor. Kendilerine çok teşekkür ediyorum :)





    Doğal Yiyin Gari firması , bizlere 2 farklı çeşitte doğal makarnalarından yolladı. Bana gelen makarnalardan biri Brokolili bir diğeri de tam buğday unlu ve yumurtalı. Her türlü makarnayı farklı soslarla denemeyi sevdiğim için bu makarnaları da en kısa zamanda deneyip instagramda paylaşacağım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum :)






  Norm Bitkisel firması , bizlere Patina çıtır tahıl gevreği , Lacina limonlu el ve vücut peelingi , kahveli doğal sabun , gül kreminden yolladı. Daha önce de bana ürün gönderimi yapan Norm Bitkisel ; online satış sitelerinde zayıflamak için besin takviyeleri , bitkisel içerikli bakım ürünleri satıyor. Kakaolu ve tarçınlı çıtır gevreğe tek kelime ile bayıldım. Şuana kadar yediğim en lezzetli tahıl gevreğiydi. Bir kere daha tarçının her şeye yakıştığını onayladım. Ben içerisine yulaf ve süt katarak kahvaltıda tükettim. Buradan da bakabilirsiniz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum :)





            GünlükKahve firması , bizlere etkinliğimize özel ambalajında türk kahvesi yolladı. Farklı kahve çeşitlerine sayfalarından bakabilirsiniz. Kendilerine çok teşekkür ediyorum :)





Neutrogena firması , bizlere harika bir cilt bakım seti hazırlamış. Sivilce ve siyah nokta karşıtı yüz temizleme jeli , yağsız cilt bakım kremi , tonik yolladı. Özellikle oil-free nemlendiricisi oldukça popüler ürünlerinden birisi. Kendilerine bu güzel paket için çok teşekkür ediyorum :)






Blogger dostu firmalardan biri olan HCHairCare firması , saç maskesi , volume şampuanı ve saç bakım yağı ile bizlerleydi. Elimde saç bakım yağı ve maskesi olduğu için hacim veren şampuanını tercih ettim. Saç bakım maskesi ile ilgili yorumlarımı bloğumda bulabilirsiniz. Hacimsiz saçlarım için oldukça merak ettiğim şampuanını denedikten sonra yorumlarımı bloğumda paylaşacağım. Kendilerine çok teşekkür ediyorum :)






         Tatlimo firması da blogger dostu firmalardan birisi. Neredeyse çoğu etkinliğe güzel meyve sepetleri , kekleri ve trufflarıyla sponsor oluyorlar. Bence Türkiye'de işini iyi yapan nadir firmalardan biri. Etkinlikte bizlere Lezzet kutularından yolladılar. Daha önce de bana çikolata meyvelerinin de olduğu büyük bir kutu yollamışlardı. Gerçekten çok lezzetliler. Özellikle çikolata kaplı meyveleri ayrı bir güzel yahu. Kendilerine çok teşekkür ediyorum :)





   Sleepy markası , bizlere anneler gününe özel güzel bir paket hazırlamış. Bebek ıslak mendili , bebek bezi , renkli kalem ve harika bir defter yollamış. Defterin içi ajanda gibi. Bebeğinizle , çocuğunuzla ilgili notlar alabiliyor , arka sayfasında olan çıkartmalarını yapıştırabiliyorsunuz. Islak medillerini severek kullanıyorum. Bana ilk çıktıkları zaman farklı çeşitteki ıslak mendillerinden gönderim yapmışlardı. Daha sonra markette de görünce almaya devam ettim. Kendilerine çok teşekkür ediyorum :)






     Lav Türkiye firması , bizlere oldukça şık 6 'lı lavanta desenli çay takımı yolladı. Kaselerini severek kullanıyoruz. Daha önceki etkinlikte de Melodi modelindeki çay takımından yollamışlardı. Hemen çeyiz kutuma kaldırdım. Kendilerine bu güzel çay seti için çok teşekkür ediyorum :)




      Etkinliğimize sponsor olan firmalar tabiki bu kadar değildi.
                   Part - 2 'de bir sonraki yazımda olacak :)





İnstagram : @mimarca_makyaj

Sevgilerle...






2 yorum: