27 Ocak 2014 Pazartesi

NYC SMOOTH SKIN PUDRA

         

  


           Herkese merhabalarrr!! Bugün sizlerle birlikte Türkiye'ye yakın zamanda gelen bir markanın pudrasını inceleyeceğiz. Öncelikle NYC markasını bizlerle tanıştırdığı için Watsons mağazalarına teşekkür ediyorum. NYC markası oldukça uygun fiyata satılan bir drugstore markası. Ojeleri , göz kalemleri , fondotenleri , pudrası , kapatıcısı , rujları , lipglossları ve lip stainleri satılıyor. Bana göre geniş bir ürün yelpazesi var. Gelelim benim aldığım ürününe.

Youtube da izlediğim videolarda ve instagramdaki güzellik sayfalarında bu pudrayı çok görüyordum. Ben de bu pudraya bir şans vermek istedim. Fiyatı  5,5 tl di. Ki bir pudraya göre gayet ucuz bir fiyat. Hal böyle olunca insan çok fazla performans bekleyemiyor. Ama bu ürün beni oldukça şaşırttı. Fiyatına göre performansı gayet iyi. O yüzden neymiş ön yargılı olmamak gerekiyormuş :)

 
Ben 704 numaralı warm beige rengini aldım. Ten rengime gayet uydu. Eğer benim gibi buğday tenli iseniz size de gayet iyi uyacaktır. Pudrayı kabuki bir fırçayla ya da pudra fırçasıyla uygulayabilirsiniz. Ürünün ambalajı biraz dandik yapılmış. Ama fiyatını düşününce normal karşılıyorum bunu. Orta seviyede bir kapatıcılığı var. Toz toz olmuyor , tebeşirimsi bir yapısı yok. Fondoteninizi , kapatıcınızı sabitleyebilirsiniz. Aynı zamanda yüzünüzde yağlanan bölgelerinizdeki yağlı görünümü de engelleyebilirsiniz. Ürünün içinde bir adet uygulama süngeri ve ayna bulunuyor. Sünger yumuşak ama bence kullanışsız. Fırça ile uygulamak her zaman iyi sonuç verir. 
 
Ürünün içi de bu şekilde :
 
 
Kısaca ben bu ürünü sevdim. Siz kullandınız mı , beğendiniz mi? Yorumlarınızı bekliyorum :)
 
Sevgiyle kalın <3............
 

2 yorum:

  1. Merhabalar, bloğun hayırlı olsun :) G+ dan takibe aldım... Yalnız GFC butonu eklersen takipçilerin seni daha rahat takip ederler, bir de Bloglovin e üye olmanı tavsiye ederim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. Teşekkür ederim :) gfc butonu ne oluyor bilmiyorum :)

    YanıtlaSil