14 Şubat 2014 Cuma

RIMMEL LONDON APOCALIPS LIP LAQUER

         
                  
  
    Herkese Merhabalarr! Bugün günlerden 14 Şubat Sevgililer Günü. Sevgilisi olan olmayan herkesin sevgililer günü kutlu ve mutlu olsun. Sevgi sadece bir gün için değil bir ömür içindir. Bu gün sadece sevginizin simgesidir. O yüzden eşinizi , sevgilinizi bir ömür boyu sevin diyorum ve bugünün yazısıyla sizleri baş başa bırakıyorum. İnceleyeceğimiz ürünümüz likit bir ruj. Daha önceki postumda da Rimmel london un bir rujundan bahsetmiştim. Orda Rimmel london un ülkemize çok da uzun bir zaman önce gelmediğini söylemiştim. Yine bu ürün de o markaya ait. Ürünümüz yalnızca Watsons mağazalarında satılıyor. Fiyatı 12,90 tl. Bir çok renk çeşidi ve tester ı olduğundan mağazada deneyebilir , kendinize yakıştırdığınızı alabilirsiniz :) Renk çeşitlerinden bazıları şu şekilde :


Gelelim benim aldığım ürüne. Elimde kendisinden yalnızca bir tane bulunuyor. İndirim zamanı kendime uyacak bir kaç rengini daha almak istiyorum. Benim rengim 401 Aurora. Gül kurusundan bi kaç ton koyu olan bir renk kendisi. Paketine baktığınızda sanki lipgloss gibi algılıyorsunuz. Fakat likit bir ruj. Sadece rujunuzu fırça ile sürmüş oluyorsunuz. Başka hiç bir farklılığı yok normal rujlardan. Seride sedefli , ışıltılı ruj bulunmamakta. Gayet pigmentli ürünler. Yoğun bir yapısı olduğu için özellikle koyu renklerde dudaklarınızın kenarlarına taşırma olasılığınız fazla. O yüzden ben uygularken fırçanın ucunda fazla olan ruju paketin kenarına sıyırıyorum. Aldığım ürünün rengi şu şekilde :

 
Rujumuzun hafiften ıslak bir bitişi var fazla mat durmuyor. Bazı bloggerlar kokularından çok rahatsız olduklarını belirtmişler ancak beni kokusu hiç rahatsız etmedi. Koku hassasiyeti kişiden kişiye göre değiştiği için siz siz olun mağazada önce bir koklayın sonra alın ki verdiğiniz para boşa gitmesin. Kalıcılıkları orta seviyede. Yemek yedikten sonra rujunuzu tazelemeniz gerekebiliyor. Ki zaten ürününde aşırı kalıcılık gibi bir vaati yok. Benim dudaklarımda şu şekilde duruyor :
 

   Malesef hangi ruju  sürersem süreyim benim dudak çizgilerime doluyor ve dudak çizgilerimi belli ediyor.

Sizler bu ürünü denediniz mi? Memnun kaldınız mı? Eğer elinizde var ise hangi renkleri var? Yanıtlarınızı alttaki yorum kısmına bekliyorum kızlar :)
 
Sevgiyle kalın...

5 yorum:

  1. ben de hiç sıkıntı yapmadı özellikle de bayılıyorum kırmızısına :) 400 numara big bang olana :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok kırmızı ruj kullanamiyorum :) ama o rengin çok popüler olduğunu biliyorum :))

      Sil
  2. Merhabalar resimlerini goremiyoruz neden acaba.s sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sanırım telefondan girince böyle oluyor .s bende çözemedim neden böyle oluyor .s

      Sil
    2. Himm anladimm peki yarin bir de bilgisayardan deneyecegim, sevgiler:)

      Sil