17 Mayıs 2014 Cumartesi

BİTENLER #2

                    

                                     

  Herkese merhabalar.. Bugünkü yazımız bitirdiğim ürünlerimle ilgili olacak. Bloğumda ilk defa bir bitenler yazısı hazırlıyorum. artık bitirdiğim ürünlerin yorumlarını sizlerle burada paylaşacağım.


1-) Uni Wipes Islak Mendil : Islaklığı , kokusu temizlemesi gayet güzel. İçerisinde alkol , paraben gibi zararlı maddeler bulunmuyor. Yumuşak petekli bir dokusu olduğu için ellerinizi tahriş etmiyor. Dermotolojik olarak test edildiği için hassas ciltliler rahatlıkla kullanabilir. Anneler ve anne adayları bebeklerinizde de güvenle kullanabilirsiniz. 3,5 tl gibi bir fiyatı var. Paketin içerisinde 64 adet ıslak mendil bulunuyor.

2-) Scarlett Günlük Ped : Bu marka Bim'de satılıyor. Yumuşak yüzeyi cildinizi kesinlikle rahatsız etmiyor. Kalınlığı gayet iyi.
Reglinizin son günlerinde rahatlıkla kullanabileceğiniz bir kalınlıkta. Kokusuz bir ürün ki kokusuz günlük pedler diğerlerine göre daha sağlıklı. Çünkü ; kokulu günlük pedlerin içinde parfüm olduğu için cildinize zarar veriyor. Karton bir kutunun içerisinde 20 adet ped bulunmakta. Fiyatı da 2,5 tl civarında.

3-) Avon Care Sıkılaştırıcı Etkili Vücut Losyonu : İçerisinde denizyosunu özü ve sıkılaştırıcı özellik içeren maddeler bulunuyor. Kokusuna bayılıyorum. Losyon olduğu için sıvı bir kıvamda. Cildiniz tarafından kısa bir sürede emiliyor. Tüm cilt tipleri için bir losyon. Nemlendirmesinin pek başarılı olduğunu söyleyemeyeceğim. 400 ml lik büyük bir ürün , baya bereketli. Sıkılaştırıcı özelliğini ben göremedim. Kısaca klasik Avon kremlerinden biri.

4-) John Frieda Go Blonder Lightening Şampuan : Sarı saçlara güneş ışıltısı veren bir şampuan diye yazıyor. Eğer saçlarınız benimki gibi kumralsa , sarı ise saç renginizi birkaç ton açmanızı sağlayan bir şampuan. Köpürmesini , saçı temizlemesini beğendim. Saçlarımı bi ton açtığını söyleyebilirim. Bunun yanında saç kremini de kullanırsanız daha etkili olacağını düşünüyorum. Ben bu ürünü Gratis'in %40 indirim yaptığı bir zaman almıştım. İndirimsiz fiyatı 28 tl diye hatırlıyorum. Bana  indirimle 16,80 tl ye gelmiş oldu. İçerisinde papatya ve narenciye özü var. Kokusu papatya gibi. Orta yoğunlukta bir yapısı var. Şampuanın içinde hafif ışıltılar var. 250 ml lik bir ürün. Bu yüzden çabucak bitti , bereketsiz bir ürün. Ben bu ürünü sevdim fakat bir daha alacağımı sanmıyorum.

5-) Clear Kepeğe Karşı Etkili Şampuan : Bu şampuanı annem almış evde duruyordu , kullandım. Clear markası kepeği önlüyor. Bu normal saçlar için olanı fakat benim saçlarım yağlı olduğu için pek sevemedim. Yağlı saçlar için olanını da denedim. Ondan da memnun kalmadım. Saçlarımı daha da yağlandırdı gibi hissettim. Yapısı yoğundu , köpürmesi iyiydi. Kokusunu çok sevdim. Şampuanlarda koku benim için önemli. 700 ml lik bir ürün.

6-) Family Islak Havlu : Bu marka Bim'de satılıyor. Kokusu güzel , paketin içerisinde 100 tane ıslak mendil var. Dermotolojik olarak test edilmiş. İçerisinde alkol yok. Kalın dokulu bir ürün parçalanmıyor. Yumuşak olduğu için cildi tahriş etmiyor. Uygun fiyatlı ve ekonomik bir ürün. Fiyatı 1,85- 2 tl civarında.

7-) Watsons Cep Islak Mendili : Watsons markasına ait ve sadece orada satılan bir ıslak mendil. Benimkisi Sakura kokulu olanı. Farklı koku çeşitleri de var. Bir küçük poşetin içinden 3 tane bu paketten çıkıyor. Bir paketin içinde 10 tane ıslak mendil var. Çantanızda rahatlıkla taşıyabilirsiniz , küçük bir paketi var. İçerisinde alkol yok. Yumuşak mendiller. Ben kokusunu sevdim. Eğer Japon çiçeği yani cherryblossom u seviyorsanız bunu da seversiniz. Fiyatı 3,75 tl.

8-) Fresh'n Soft Makyaj Temizleme Mendili : Anti-aging yani yaşlanmayı geciktirici özellik içeren bir ürün. Fresh'n soft un yeni serisindeki bir ürün. Makyajınızı güzel çıkartıyor. Özellikle ten makyajımı ve göz makyajımı çıkarttıktan sonra arta kalan makyajımı bu mendille çıkarıyorum. İçerisinde papatya özü var. Dokusu yumuşak , yüzünüzü tahriş etmiyor. Fiyatını bilmiyorum , bi çekilişten kazanmıştım.

9-) Blume Kuru Mendil : Bu marka Bim'de satılıyor. 3 katlı olduğu için silerken dağılmıyor , parçalanmıyor. Küçük poşetin içinde 10 paket  var. Paketlerin içinde 10 adet kuru mendil bulunuyor. Fiyatı 2,5- 3 tl civarında diye hatırlıyorum.

10-) PureDerm Oksijen Maskesi : Gratisde satılıyor. Tek bir paketin içinde 2 bölmesi var ayrı ayrı. Yani tek pakette 2 maskeniz oluyor. Ve maskeniz ziyan olmuyor. Benimkisi şeftalili olanı. Bir de Blueberry li olanı var. Jel gibi bir formu var. Yüzünüze masaj yaparak uyguluyorsunuz. İçerisindeki oksijen molekülleri elinizin ısısıyla etkileşime geçiyor. Ve maske köpürüyor. 1 dk boyunca yüzünüzde bekletiyorsunuz daha sonra yıkıyorsunuz. Kokusu çook güzel. Bir maske 3,5 ml. Bu maskeyi uyguladıktan sonra cildimin nefes aldığını hissediyorum. Ve duruladıktan sonra cildim yumuşacık oluyor. Kesinlikle kullanmanızı tavsiye edeceğim bir ürün. Fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 3,75 tl.

11-) Bausch&Lomb Renu Lens Solüsyonu : Ben 4 senedir lens kullanıyorum. Miyopum yani uzağı göremiyorum. Lens solüsyonları lens kullananlar için çok önemli. Çünkü lensinizin temizlenmesini ve nemlendirilmesini sağlıyor. Bu markanın lensini de daha önceden kullanmış biri olarak lens solüsyonunu kesinlikle tavsiye ediyorum. Lensinizi proteinlerden arındırıyor , temizlenmesini sağlıyor , duruluyor , nemlendiriyor ve gözünüze oturtmanız için kayganlık sağlıyor. Lensinizi çıkarıp solüsyon koyduğunuz lens kabınızda bekletiyorsunuz ve temizliyor. Ovalamanıza gerek kalmıyor. 360 ml lik bir ürün , yaklaşık 1,5 - 2 ay bana yetiyor. Şişesinde küçük bir ucu var. Gerekli miktarda dökebiliyorsunuz bir anda dökülmüyor. Aynı markanın bir de yeni çıkardığı Biotrue (İsmini tam hatırlayamadım,bunun gibi bir şey.)
solüsyonu da gözyaşı ile aynı özellikte. Ben bu markayı severek kullanıyorum. Fiyatı 38 tl.

12-) Neutrogena Alkolsüz Tonik : Bu toniği severek kullandım. Alkolsüz olduğu için yüzünüzü yakmıyor. Bazı toniklerin aksine güzel kokuyor. 1 yıl kullanım ömrü var. Bunu uyguladıktan sonra cildiniz kurumuyor aksine nemleniyor. 250 ml lik bir ürün. Tek sevmediğim yanı kapağı. Pamuğa bir anda dökülüyor. İçerisinde malesef paraben var. Bazı tonikler yapış yapış bir etki bırakır yüzünüzde , bunda öyle bir his oluşmuyor. Yüzünüzdeki kiri pamukta görebiliyorsunuz. Başarılı bir tonik. Fiyatı 18,5 tl. Her mağazada fiyatları değişiyor. Gratis ve Watsons indirimlerinde uygun fiyatlara alabilirsiniz.

   Bitirdiğim ürünler bunlardı. Bir sonraki yazıda görüşmek dileğiyle. Sevgiyle kalın..

NOT : Soma'da hayatlarını kaybeden maden işçilerimize Allahtan rahmet , ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. İnşallah bir daha böyle bir facia yaşamayız ve inşallah yetkililer gereken önlemleri alırlar..

4 yorum:

  1. John Frieda nin Brilliant Brunette serisini kullaniyorum bende düzenli olarak, ayrica almanyada okadar pahali degil, tanesi 5 Euro yaklasik. Türkiyede bir hayli fiyatliymis . Sarisini denemistim ama bende pek bir etki yapmamisti, ama benim saclar koyu kahverengi tabii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bildiğiniz gibi Türkiyede herşey pahalı :) Bir tek su ve insan hayatı ucuz.. Aslinda çok da elzem bir ürün değil alinmasa da olur yani. Ama ilk defa bir urunun saçımı bi ton açtığını gördüm. Benim için yeterli o yuzden tekrar almayi düşünmüyorum. Ve ml si çok az. Benim saçlarım orta uzunlukta. Şampuan kısa sürede bitti. Az para da degil yani..

      Sil
  2. Merhaba,
    Blogunuzu çok begendim ve sizi takibe aldım :)
    Bende bloguma beklerim.
    Sevgiler,
    http://hayatimakyajla.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çook teşekkür ederimm :) bende hem blogunuzu hem instagraminizi takip ediyorum :)

      Sil