22 Mart 2015 Pazar

ESSENCE SO GLOW KREM AYDINLATICI



        Herkese Merhabalar ;

       Bugünkü blog yazımız Essence markasına ait bir krem aydınlatıcı. Essence markasından biraz bahsetmek gerekirse ; kendileri Alman asıllı bir marka , koleksiyon ürünleri çıkarıyor , her bütçeye uygun ürünleri var , hayvanlar üzerinde deney yapmıyor. Essence standları ilk başta Gratis'lerde ve Rossmann'larda satılıyordu.  Daha sonra diğer kozmetikçilere de standları gelmeye başladı. Yurtdışındaki bazı koleksiyon ürünleri ne yazıkki Türkiye'ye gelmiyor. Türkiye'de bile her şehirdeki Essence standındaki ürünler değişiklik gösteriyor. Ben Konya'da yaşıyorum. Burdaki standda yeni gelen çoğu ürünü bulamıyorum. Bu bahsedeceğim ürünü de zaten İnegöl Avm'deki Rossmann'dan 13 tl gibi bir fiyata aldım.  

      Krem ürünlere her zaman bir ilgim olmuştur. Bu ürünü görünce de çok merak etmiştim. Çünkü kendisi Essence'e yeni gelen ürünlerden biri. Seride krem aydınlatıcısı ve krem allığı bulunuyor. İkisi de uygulandıktan sonra pudralaşıyor. Bu da cilde hemen sabitlenmesini sağlıyor.

                    Ürüne bir bakacak olursak bu şekilde:        

         



************************



*Benimkisi 20 numara Bright Up Your Life ( Hayatını Aydınlat! )

*4 gr lık bir ürün.

* Seride iki renk krem aydınlatıcı bulunuyor. Biri pembe alt tonlu diğeri sarı alt tonlu. Benimkisi pembe alt tonlu olanı.

*İçerisinde kesinlikle sim bulunmuyor.

*Cilde sağlıklı bir ışıltı kazandırıyor.

*Kremsi bir ürün. Yüzünüze uyguladıktan sonra pudralaşıyor ve sabitleniyor.

*Kalıcılığı orta seviyede.

Uygulanmış hali de bu şekilde:




Benim için yeterli bir ürün oldu. Beklentilerimi karşıladı. Diğer drugstore markalar bu tarz ürünler çıkartmıyor. O yüzden Essence markası bizleri farklı tarzdaki ürünlerle tanıştırıyor. Biterse ve tekrar bulursam alırım.

Sizler bu ürünü denediniz mi?
Memnun kaldınız mı?
Yorumlarınızı bekliyorum.
Yorumlarınız benim için değerli :)

Sevgilerr...



3 yorum:

  1. Çok güzelmiş Gül'e Gül'e kullan sevgili mimarcığım:)
    Öpüyorum çok!:)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, bloğunuzu yeni keşfettim ve hemen takibe aldım. Bana da beklerim ;) Sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. Merhaba,ben de bu ürünü kullanıyorum,ışıltısı hoşuma gidiyor ama kremsi yapısında bir sıkıntı var gibi henüz çözemedim :) Bazen pütür pütür kalabiliyor ciltte.
    Sevgiler :*

    YanıtlaSil