22 Nisan 2015 Çarşamba

ARTDECO ALLIK

 

     Herkese Merhabalar ;
   


     Bugün bu şirin mi şirin Artdeco allığı inceleyeceğiz. 
Artdeco ürünleri Douglas  ve Boyner mağazalarında satılıyor. Aynı zamanda internette kozmetik ürünleri satan sayfalarda da bulabilirsiniz. 42,90 tl gibi bir fiyatı var.

  İlk olarak bu allığın rengine vurulduğumu söylemeden geçemeyeceğim. Buğday tenliyseniz ya da esmerseniz ve yazın bronzlaşıyorsanız tam size göre bir allık. Benimkisi 70 numara arkasındaki etiketi silindiği için herhangi bir ismi var mı bilmiyorum. Aynı zamanda arkasında mıknatısı olduğu için başka allık paletlerine yapıştırabilirsiniz. Küçük bir paketi olduğu için makyaj kutularınızda kolayca saklayabilirsiniz. 




Swach ı da bu şekilde ;




Gelelim özelliklerine;

*Bazı allıklar gibi fırçayla uyguladığınızda toz toz olmuyor. Yani tebeşirimsi bir yapısı yok ki bu artı bir özellik bence.

*Pigmentasyon bakımından baya güzel bir ürün. Fazlaca pigmentli bir allık olduğu için fırçaya çok az bir miktar almanız yeterli oluyor. Fazlaca alıp yanaklarınıza uygularsanız Heidi gibi pembe yanak olursunuz benden söylemesi :))

*5 gr lık bir ürün olması ve pigmentasyonunun fazlaca olması nedeniyle size uzun süre yetebilecek özellikte.

*Benim gibi hassas cildiniz varsa hiç bir sorun yapmayacak bir üründür kendisi. O yüzden hassas cilde sahip olanlar da rahatça kullanabilirler.

*Maalesef kapağını beğenmediğimi söyleyeceğim. Çünkü çok çabuk açılan bir mekanizması var. O yüzden çantanıza koymanız risk taşıyabilir.



Dediğim gibi fazlaca pigmente sahip bir ürün.
Kısaca ben bu allığı az miktarda uygulayarak ve severek kullanıyorum :)

                                    Sevgilerr...



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder