19 Ağustos 2019 Pazartesi

MYRAGOLD TAKI




    Herkese merhaba ,

Her kadın kendini değerli hissetmek ister. Bu nedenle altın , her kadının sevdiği aksesuarlardandır.
Yüzyıllardır da kadınların vazgeçemediği altın takıları bulabileceğiniz , benim de yeni tanıştığım bir marka olan Myragold 'da şuanda harika bir yaz kampanyası var. 
Siteyle ilgili bilgi vermeden önce kampanyalarından sizlere biraz bahsetmek istiyorum :

- Tüm ürünlerde sepette 2. ürüne ekstra %15 indirimleri var.


- 750 TL ve üzeri alışverişlerinizde İtalyan gümüş kolye hediyeleri var.



                                                

- Hemen üye olduğunuzda 500 TL ve üzeri ilk alışverişinizde geçerli 50 TL indirim , 200-499 TL ilk alışverişlerinizde geçerli 20 TL indirim mevcut.




- Pırlanta kolye modellerinde %30 indirimleri var.

- Seçili altın bilekliklerde sepette %30 indirimleri var.



                                                      




                                     
                                                       



Markanın internet sayfasından alışveriş yapabiliyorsunuz. Saat 16.00 'a kadar verdiğiniz siparişlerin tümü aynı gün içinde kargolanıyor. Herhangi bir sorununuz olduğunda Whatsapp numaralarından ya da müşteri hizmetlerinden ulaşabiliyorsunuz. 15 gün içinde koşulsuz iade imkanları var. Tüm ürünlerde ücretsiz sigortalı kargo imkanı mevcut. Ürünlerinde 3 yıl garanti olduğu için herhangi bir sorun olduğunda garantileri sayesinde ücret ödemeden tamirat yaptırabiliyorsunuz. Sitelerinde altın kolye , altın küpe , altın yüzük , altın bileklik , aksesuarlar , marka saatler , altın takı setleri , pırlanta ürünler ve çocuk takıları satıyorlar. 
İsteğinize bağlı olarak takılarınızın üzerine isim de yazdırabiliyorsunuz. Bunun için de sipariş verirken not kısmına , takınıza yazılması istenen yazıyı yazabilirsiniz.
Sitelerinde sevdiğim bir bölümleri daha var ; Hediye seçmekte zorlananlar için hazırladıkları hediye önerilerine göz atabiliyorsunuz.






  Özellikle bu dönemlerde çok popüler olan harf kolyelerde çok farklı çeşitler var Myragold 'da.
Harf kolyelerin sadece uç kısımlarında değil , zincirlerinde de değişiklik yapılabiliyor.






 Sitede şuanda pırlanta kolyelerde %30 indirim var. Filtreleme seçeneğinden istediğiniz fiyat aralığını , kolleksiyonunu , pırlantanın ; cinsini , rengini , berraklığını seçebiliyorsunuz. Özellikle bu sene moda olan baget modellerini çok beğendim.

Hazır yaz indirimleri varken aradığınız , almayı düşündüğünüz altın ya da pırlanta takı varsa sitelerine bakmanızı tavsiye ederim :)







                                                                             İnstagram : @mimarca_makyaj





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder